Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης / Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της .

Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

«στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης from images32.inewsgr.com
Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά.

Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που . Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης from images32.inewsgr.com
Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.

Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης / Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ.